Verzending

Naar welke landen verzenden jullie?

We verzenden wereldwijd. We hebben klanten overal ter wereld, van Australia, Nieuw Zeeland, Canada, Duitsland tot Singapore.

Was zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor al onze producten zijn GRATIS. U betaalt enkel de kost van het product.

Wat is de leverinsgtermijn?

Voor de verwerking van uw bestelling dient u te rekenen op 2 tot 3 werkdagen. Daarna wordt uw bestelling verzonden. In de meeste gevallen duurt het 10 tot 15 werkdagen voor de verzending naar de United States. Voor de Europese Unie dient u in de meeste gevallen te rekenen op 15 tot 20 werkdagen. Indien er een andere leveringstermijn is staat dit vermeld in de productbeschrijving.

Worden mijn bestelde producten in 1 pakket geleverd?

Om logistieke redenen worden producten die tegelijkertijd worden besteld soms verzonden in aparte pakketjes. Hou er dus rekening mee dat u uw bestelde items niet altijd tegelijkertijd ontvangt.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Indien u uw bestelling wenst te wijzigen, te annuleren of een terugbetaling wenst, dan is dit enkel mogelijk wanneer uw bestelling nog niet is verwerkt. Van zodra we u een mail hebben verzonden dat uw bestelling verzonden is, dan kunnen we geen wijzigingen meer aanbrengen aan uw bestelling.

Wat indien ik het verkeerde product heb ontvangen of het product beschadigd is?

Indien u een verkeerd of een beschadigd product hebt ontvangen, dan verzenden we u gratis een nieuw product. Voorafgaand dient u ons een foto van het product te mailen naar info@budgetvalley.com. 

Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?

Zodra je alle stappen hebt gedaan om een bestelling te plaatsen bij Budget Valley en je betaling is afgerond en goedgekeurd, ontvang je onmiddellijk van ons een bevestigingsmail.

In deze mail zie je uw bestelnummer, uw bestelling, het betaalde bedrag en het leveringsadres. Gebruik bij vragen altijd uw bestelnummer.

Retourneren

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Indien u uw aangekocht product wenst te retourneren, om welke reden ook, dan dient u het product in nieuwe staat en in de oorspronkelijke verpakking naar ons te verzenden binnen 14 dagen na aankoop. Indien het product niet werd gebruikt, dan betalen we u het product terug. Mail ons naar info@budgetvalley.com

Wat indien de kleur van mijn gekocht product anders is dan ik dacht?

Hou er rekening mee dat al onze foto’s met kleurtinten op onze website louter indicatief zijn en onze firma geenszins verbinden. Onze bedoeling is om u op onze website een zo realistisch mogelijke kleurindicatie te geven. Kleurafwijkingen zijn mogelijk en kunnen geen aanleiding geven tot terugbetaling. 

Andere

Ik mailde de klantendient. Wanneer kan ik een antwoord verwachten?

We trachten op alle mails en facebook chats te antwoorden binnen de 48 uur. Voor en na product lanceringen kan dit wat langer duren.

Privacy beleid

Bij Budget Valley streven we ernaar onze klanten uitzonderlijke service te bieden. Aangezien deze service bestaat uit het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van bepaalde persoonlijke informatie over onze klanten, is het beschermen van hun persoonlijke gegevens een van onze hoogste prioriteiten. We slaan geen betaal- of creditcardgegevens op en we delen ook geen klantgegevens met derden

Bij mijn bestelling vermelde ik een verkeerd of onvolledig adres. Wat nu?

Indien u een verkeerd of onvolledig leverinsgsadres hebt opgegeven of een fout in uw leveringsadres hebt vermeld in uw bestelling, dan dient u ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Van zodra uw bestelling evenwel is verzonden (= u ontvangt van ons een mail dat bevestigd dat uw bestelling is verzonden) kunnen wij uw gegevens niet meer aanpassen en is een annulering of een terugbetaling niet mogelijk.